In een zijstraat van de Grote Markt in Lier ligt achter de olijfgroene etalage een culinair pareltje verscholen. Hier vind je huisgemaakte antipasti, hapjes en pasta's om te genieten van zuiderse specialiteiten bij je thuis.

 

Van woensdag tot zaterdag vullen we onze antipastotoog met de heerlijkste aperitiefhapjes. Je hebt keuze uit meer dan twintig dagverse pasta's die vragen om geproefd te worden. 

Van de Antipasto dello Chef tot de tiramisù, al onze gerechten zijn vers gemaakt, met liefde in huis bereid én seizoensgebonden.  

Parel met zuiderse allures 

Proef- en pleisterplaats 

Wanneer Chantal in het jaar tweeduizend de deuren van Fra Bartolo opende, had ze een droom. De gezelligheid en warmte van de zuiderse keuken elke dag in huis halen. En dat is ook meteen wat je ervaart als je deze zuiderse 'proef- en pleisterplaats' binnenstapt. 

Een plek waar je welkom bent, ongedwongen, met een hoog 'schuif maar aan tafel aan' gehalte en altijd in voor een gezellige babbel.

Chantal roert met grote passie in de potten. Haar man Nick bedient je met de glimlach aan de toog of in het restaurant.


Kom het vooral zelf ontdekken!

IMG-20200618-WA0060_edited.jpg
 

Volg onze laatste nieuwtjes en suggesties op instagram!